,

Bosch WGG04409NL

729,00

Extra servicediensten

Productprijs: 729,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: WGG04409NL Categorieën: ,

 

Bespaar water bij het wassen van kleine ladingen.

Hoe klein je was ook is, onze Active Water Plus-technologie levert perfecte resultaten en gebruikt bij elke wasbeurt precies de juiste hoeveelheid water. Dit zorgt voor zeer efficiënt waterverbruik, zelfs bij kleinere ladingen. Verschillende sensoren in de wasmachine meten automatisch de exacte belading en stemmen hier het waterverbruik precies op af. Bespaar tot 50% water bij het wassen van kleinere ladingen.

Beste energieklasse: A.

Door energiezuinige apparaten te gebruiken, bespaar je waardevolle grondstoffen. Houd als het kan daarom rekening met het water- en energieverbruik wanneer je een nieuw apparaat aanschaft. Het energielabel vermeldt de energieklasse (van A tot G), het geluidsniveau, het vulgewicht en het stroom- en waterverbruik van het betreffende apparaat. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparingssysteem bereiken onze Bosch wasmachines bij elke wasbeurt de beste energieklasse A, zonder dat dit ten koste gaat van de resultaten.

Automatische behandeling voor hardnekkige vlekken.

Vlek in je nieuwe trui? Geen paniek. Het AntiVlekken-programma herkent en verwijdert automatisch 4 van de meest hardnekkige vlekken, van gras en olie tot rode wijn. De wasmachine weet precies welke instellingen nodig zijn om de vlekken zonder voorbehandeling uit je kleding te verwijderen. Hier hoef jij je dus niet meer druk over te maken.

De juiste behandeling voor iedere vlek.

Dankzij het AntiVlekken-systeem is je wasmachine of was-droogcombinatie goed opgewassen tegen vier veel voorkomende vlekken. De temperatuur, centrifugesnelheid en wastijd wordt automatisch aangepast om af te rekenen met hardnekkige vlekken: boter, olie, gras, rode wijn, of bloed. Zonder voorbehandeling.

De beste waterbeveiliging.

AquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor je wasmachine en bestaat uit maar liefst een zesvoudige bescherming. 1 Daarnaast is AquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van je apparaat.

Perfect schoon, maar dan tot wel 65% sneller*.

Voor wie tijd van belang is, verkorten wasmachines met SpeedPerfect de wastijd tot 65%* zonder in te leveren op de resultaten. SpeedPerfect kan worden gecombineerd met de meeste wasprogramma’s en is geschikt voor alle soorten wasgoed. Draai bijvoorbeeld het gecombineerde programma met SpeedPerfect, om tot 4 kilo gemengd wasgoed grondig te wassen in slechts 46 minuten.

Tot 3,5 kg wasgoed in slechts 30 minuten schoon.

Heb je maar weinig tijd om de was te doen? Was je lichtbevuilde was dan met SuperKort 30′! Je wast tot wel 3,5 kg wasgoed in een recordtijd van 30 minuten weer helemaal schoon. Het programma bestaat uit wassen, spoelen en centrifugeren. Activeer SpeedPerfect voor een extra kort programma van slechts 15 minuten.

Wast efficiënt maar is ook voorzichtig voor je kleding.

Je favoriete of delicate kledingstukken kunnen na veelvuldig wassen beschadigd raken. Met de VarioTrommel gebeurt dit niet. De unieke, gepatenteerde trommelstructuur wast alle soorten kleding voorzichtig en efficiënt door het water gelijkmatig te verdelen, zonder je geliefde items uit te rekken, te kreuken of te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma roteren de asymmetrisch ontworpen peddels het wasgoed naar het midden van de trommel, ongeacht de draairichting. Dit zorgt niet alleen voor een intensieve reiniging van sterk vervuilde kledingstukken, maar ook voor een snellere, grondigere reiniging voor de gehele lading.

De fluisterstille wasmachine.

Het innovatieve Anti Vibration design van de zijwanden is niet alleen mooi om te zien, het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en minder trillingen. De verbeterde isolatie dempt bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch wasmachines indrukwekkend stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

Gebruiksvriendelijk groot display.

Vergeet de verwarring en maak het je gemakkelijk met onze wasmachine met groot led-display. Geen kleine, onduidelijke schermen meer en geen gedoe met het ontcijferen van symbolen. Met ons duidelijke en intuïtieve led-display is de was doen makkelijker dan ooit. Ervaar de moeiteloze bediening en het moderne ontwerp.

Kleur

Wit

Energieklasse

A

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 TPM

EAN

4242005356133

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch WGG04409NL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *